Fem snabba tips på hur du blir en doer

bokutgivning
Fem snabba tips till dig som vill ge ut en bok
juni 29, 2017
Fem snabba tips om att skriva topplistor som erbjuder mycket i ett litet paket
juli 7, 2017

Fem snabba tips på hur du blir en doer

doer

En doer är en driven person som alltid är inställd på att lyckas på sitt jobb, vad det än är för typ av arbetsuppgifter. Doern är en som tar tag i saker, leverera snabbt och i tid, har höga krav på sig själv samt håller vad hon eller han har lovat.

Här kommer Romeo Sundins tips på hur du blir en doer.

1. Ta tag i saker direkt
Vänta inte, gör saker direkt hellre än att skjuta upp uppgifter till senare.

2. Håll deadlines
Leverera alltid i tid, som det är avtalet och kom inte med ursäkter. Planera din tid så att du kan hålla vad du har lovat genomföra. Om du skulle misslyckas med att hålla deadline eller något annat så lär av dina misstag så att du inte gör om dem flera gånger.

3. Våga fråga
Ställ alltid de frågor som du behöver ha svar på, oavsett om det är ”dumma frågor” eller ej, så att du får så mycket information du behöver för att göra ett väldigt bra jobb. Genom frågor lär du dig mer och lärande är nyckeln till att fortsätta kunna prestera det som krävs av en doer.

4. Motivera dig själv
Sök ständigt nya sätt att hitta motivation. Ett sätt kan vara att du söker på nätet efter motivationstalare. Lyssna eller titta på den typen av klipp 15-30 minuter om dagen för att peppa dig själv med positiva budskap så du tror på dig själv och din förmåga.

5. Ta hand om dig själv
Det är viktigt att du äter rätt, sover tillräckligt länge samt ofta tränar för att du ska hålla din energi på topp och hålla din doertakt under längre tid. Hitta det antal timmar som du behöver sova för att orka hela dagen och träna minst fyra timmar i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *