Fem snabba tips på hur man överlever i Malmö utan att ha några pengar

Fem snabba tips på ledarskap som alla vinner på
maj 4, 2014
Fem snabba tips på hur du bygger ditt varumärke på sociala medier
maj 6, 2014

Fem snabba tips på hur man överlever i Malmö utan att ha några pengar

Ahmet Mutlu1

1. Det grundläggande behovet är att ha en plats att leva på, så behöver man pengar för att betala sin hyra, är det bra att gå runt i Malmö och hitta några skadade och gamla cyklar. Gå till cykelköket och rätta till dem. Därför kan människor sälja cyklarna till överkomliga priser. Om 4 -5 cyklar kommer att säljas, skulle det vara tillräckligt för att betala hyran. Dessutom är det ett indirekt bidrag till hållbarheten i Malmö genom att göra cyklar användbara för andra människor.

2. Det andra grundläggande behovet är att äta och dricka. Dumpster- dykning är ett riktigt bra alternativ och Malmö erbjuder människor goda tillfällen för det. Det finns flera ställen att gå och dumspter- dyka på i Malmö. På så sätt kan människor få mat, ibland mycket god mat, grönsaker och frukt.

3. Det tredje grundläggande behovet är att ha lite kläder för olika årstider. Det bästa sättet är att vara medlem i Klädoteket i Malmö. Sammansättningen är fri och det är mycket lätt att vara medlem. Alla medlemmar kan låna alla typer av kläder i fyra veckor och helt gratis med rätt till tre veckors förlängning.

4. Ett annat viktigt behov är att socialisera, umgås med människor och gå till sociala aktiviteter. Samla burkar runt Folkets Park och några andra parker. Människor är oftast vänliga och du kan även träffa dem och tjäna lite pengar för att äta och överleva men också att gå på bio mot en del andra aktiviteter.

5. Följ händelserna i Malmö. Malmö är inte en stor stad, men det finns en massa saker som händer så följ vad som händer. Gå på gratiskonserter i Moriskan, Sommarscen och Kontrapunkt – inte bara för att dansa och träffa nya vänner men också för att få gratis frukost och lunch, eller middag.

P.S. Ge aldrig upp att vara glad och leta efter din inre lycka! Bli volontär och knyt kontakter för framtida möjligheter till arbete. Saker du har gjort ska komma tillbaka till dig en dag!

Ahmet Mutlu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *