Fem snabba tips på en vinnande jobbattityd

talängslan
Fem snabba tips mot talängslan
oktober 15, 2017
Michel Laporte
Fem snabba tips på hur du blir framgångsrik med lärdomar från karateträning
oktober 28, 2017

Fem snabba tips på en vinnande jobbattityd

En avgörande grundsten för om vi ska lyckas i våra liv är vår attityd. När vi går till jobbet, när vi är på jobbet och när vi går hem. Din attityd betyder allt för hur framgångsrik du blir på ditt jobb, menar Anton Samuelsson, som är en av delägarna till Redfellas, som nu expanderar kraftigt. Din attityd är allt! I Antons ledarskap för Redfellas så finns det fem enkla verktyg:

1. Ta alltid ansvar
Att ge 100% procent på jobbet är det samma som att alltid ta fullt ansvar för dig själv och din arbetsinsats. Det är därför bra att du då och då stannar upp och funderar för dig själv: ”hur uppfattas du”, ”hur kan du ge mer positiv energi till mitt team”, ”vad kan du göra bättre idag” och så vidare.

2. Börja varje dag med ett mål
Mål är fortfarande grundläggande för framgång. Vet du inte vad du vill åstadkomma kommer du inte att lyckas. Sätt upp ett mål varje dag – aim high and go there!

3. Var alltid vänlig
Att vara trevlig och artig kommer att hjälpa dig att nå längre. Andra i din omgivning kommer också att vara artiga och trevliga mot dig i större utsträckning. Detta kommer att ge dig mer energi och skapa bättre resultat – win win!

4. Det finns något positivt i varje problem
Att välja att se problem som en potentiell möjlighet är en inställningsfråga. Den inställningen kommer garanterat att hjälpa dig lösa fler problem. Kom ihåg att du väljer hur du reagerar, reagera rätt!

5. Bestäm ditt humör själv
Låter du andra människor bestämma hur du skall må genom att låta dig påverkas av deras sinnesstämning eller bestämmer du? Valet är alltid ditt!
Be happy and smile, easy as 1, 2, 3!

Denna artikeln är skriven utifrån ett samarbete mellan Megasocial och Redfellas.

Läs mer om Redfellas här

http://www.redfellas.com/

Är du nyfiken på att veta mer om hur Redfellas ska expandera genom crowdfunding, via www.fundedbyme.com, gå gärna med i gruppen på Facebook som heter Redfellas Crowdfunding

https://www.facebook.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *