Fem snabba tips om kokosvatten
april 24, 2015
Fem snabba tips för chefer som vill bli tydligare och mer fokuserade
april 30, 2015

Fem snabba tips om BNI

Isabella Petersson

Isabella Petersson

BNI är världens och Sveriges största affärsnätverk. Här träffas drivna affärsmänniskor för att bygga upp förtroende för varandra för att i rätt läge kunna hjälpa varandra till fler affärer genom rekommendationer. För att lyckas med att bli framgångsrik i affärsnätverkandet är det några små detaljer som man måste tänka på – en del tror att det räcker med att dyka upp, skaka hand och lämna sitt visitkort så ska affärerna börja hagla, och andra tror att de aldrig kommer lyckas för att de inte är sociala genier, men ingetdera är sanning. Läs tipsen nedan och bär med dig i ditt affärsnätverkande, de kan verka självklara och om man dessutom följer dem kommer man lyckas fantastiskt bra!

1. Visa alltid upp din mest professionella sida. Om du vill att andra ska rekommendera dig så måste du visa att du är värd det. Kom i tid, håll det du lovar, var aktiv och positiv, var väl förberedd.

2. Döm inte människor du träffar efter deras yrke eller titel (eller något annat). Den du minst anar kan sitta på just de kontakter som är bra för dig – även om de jobbar i en helt annan bransch.

3. Tänk alltid ”ge”. Om ett rum är fullt av personer som vill ge så är det många fler som får än i ett rum fullt av personer som vill sälja.

4. Ha alltid ett öppet sinne kring kunskap. De som lyckas bäst i sin verksamhet med hjälp av affärsnätverkande är alltid törstiga på att få mer kunskap – och även att lära ut det de kan.

5. Inse att du kommer att få fler kunder om du följer BNI:s struktur. Så innan du väljer att bli en affärspartner i BNI, fråga dig själv helt ärligt om du har kapacitet och vilja att ha fler kunder.

Isabella Petersson

Isabella Sales Agency

Läs mer på: isalesagency.se

1 Comment

  1. Gunilla Edithsdotter skriver:

    Känner stor tacksam för vad jag lärde mig via BNI, och dess medlemmar, under mina första år som företagare, det har varit ovärderligt för mig och gett mig en stolthet som jag, antagligen, inte fått annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *