Kosten är A och O – det är din bas och din plattform för ditt varande och ditt görande. Ät ordentlig näringsriktig mat och komplettera med högkvalitativt näringstillskott för att fylla de näringsluckor som finns.

1. Se till att du får i dig rätt näring varje dag – det är din plattform att stå på för ditt varande och ditt görande. Kroppen består av 100 biljoner celler och de behöver näring varje dag. Eftersom jag är övertygad om att maten idag inte innehåller de vitaminer och mineraler vi behöver för att kroppen skall vara i balans, så ser jag till att använda mig av ett näringstillskott med högsta kvalitet och med bästa effekt: FitLine. Sedan jag började med det, har jag fått en balans och ett liv som gör att jag mår oerhört bra. Utan rätt näring och tillräckligt med näring fungerar inte din kropp – precis som att en bil inte kan köras utan rätt bensin och tillräckligt med bensin.

2. Börja resp. avsluta varje dag med att ta tre djupa andetag långt ner i magen – gärna liggandes i sängen – och tänk positiva tankar med stor tacksamhet på dagen som kommer/har varit.

3. Se till att du får en daglig promenad – gärna i naturen som är så läkande – minst 30 minuter. Om du inte får till en sådan promenad i naturen, så parkera bilen/kliv av buss eller spårvagn en bit från din arbetsplats och gå fram och tillbaka. Ge dig själv en upplevelse med ALLA dina sinnen under en promenad helst en gång per vecka.

4. Le åt alla människor du träffar – det händer något inne i dig och även hos de människor du möter.

5. Unna dig något extra varje dag – gärna något nytt – och skratta mycket. Livet är både härligt och roligt!

 

Av Agneta Ekfeldt