Helene Spjut

Helene Spjut

Attraktionslagen är en universell lag som enkelt förklarat innebär att det du sänder ut kommer tillbaka. Man kan beskriva det som att allt och alla är energi och det vi drar till oss (dvs. det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har. Så för att uppnå och uppleva andra saker i livet (beträffande hälsa, ekonomi, relationer, arbete eller annat) så är det din egen frekvens du behöver förändra. 

1. Tänk dagligen på vad du tänker och fokusera på det DU VILL. Känn känslan som att du har det nu och du förändrar din egen frekvens och matchar din önskan bättre.

2. Jobba dagligen med att höja din egen frekvens. Det gör du enklast genom att i största möjliga utsträckning göra sådant som du mår bra av. Välj själv: ta ett bad, träna, kramas, baka, sjunga, lyssna på musik eller annat. Följ din inre glädje.

3. Uppskatta det du har i ditt liv. Ju mer du känner in det du är tacksam för, desto lättare drar du till dig mer av det goda. Du tar dig själv in i en god cirkel för att få mer av det du önskar.

4. Släpp pressen på att du absolut måste ha det du önskar. Att desperat kräva att din önskan ska gå i uppfyllelse bygger in ett motstånd som gör att du inte matchar det du avser. Släpp motståndet genom att istället tänka: ”Skulle det inte vara härligt om…”

5. Var ärlig mot dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Acceptera det fullt ut och släpp taget och du kan ännu lättare ägna dig åt punkt ett igen…

Helene Spjut, tankecoach
tankecoaching.se