Thomas Jönsson

Thomas Jönsson

Som företagare måste man synas och därför är det extra viktigt med marknadsföring på nätet. Thomas Jönsson, från företaget Effektiva Hemsidor är expert på internetmarknadsföring och här följer fem snabba tips från honom på hur du kan göra för att marknadsföra ditt företag bättre på nätet.

1.Satsa på nyhetsbrev
Att erbjuda ett bra nyhetsbrev kan ge besökarna något intressant att läsa vilket stärker deras koppling till ditt bolag. Det kan även vara väldigt lönsamt när det gäller internetmarknadsföring.

2. Optimera öppningsfrekvensen
För att skapa ett säljande nyhetsbrev är det viktigt att testa sig fram för att se vad som fungerar bäst för den utvalda målgruppen. Jämför öppningsfrekvensen på olika nyhetsbrev och se vad som genererat mest läsare.

3. Bygg en speciell landningssida
Det är vanligt att länka företagets landningssida till första sidan, men ibland kan det missgynna hemsidan. Bygg istället specifika landningssidor utefter vad kunderna söker efter.

4. Skapa en trygghetsfaktor
Visa att hemsidan är trygg och säker genom klickbara omdömen eller recensioner. Att de är klickbara är viktigt då det visar besökarna att de är legitima partners.

5. Skapa tillgänglighet
Fliken ”Kontakta oss” på hemsidan ska synas och vara lättillgänglig. Placera den gärna på förstasidan så att besökarna snabbt kan kontakta företaget.

Har du frågor? Ring Thomas från EffektivaHemsidor på 0702-97 51 32 eller mejla honom på thomas(@)effektivahemsidor.se så kan han berätta mer.

Skribent: Victoria Andén

Thomas Jönsson

Thomas Jönsson