Björn Lundberg2

Vi lever med största sannolikhet i den mest utmanande tiden någonsin för människan. Vi lever också med största sannolikhet i det bästa landet i världen då vi ska gå igenom denna tid. I allt detta globala kaos som råder, pågår samtidigt ett uppvaknande i vårt medvetande. Allt fler inser att vi inte kan fortsätta på det gamla sättet – vi behöver förnya vår livsstil. Här följer fem snabba tips på hur du skapar en livstransformerande sommar för dig, din kropp och ditt liv.

1. Vi är vad vi äter

Allt är energi – den högsta energin i mat är den vegetariska maten. För att verkligen vara hälsosam, en sann djurvän och ha ett starkt immunsystem: Bestäm dig för att under denna sommar gå in för att utveckla din vegetariska kost. Lär dig vad som är bäst för dig och hur du gör det gott. Prova dig fram. Vi är nu 10 % vegetarianer i Sverige och denna procentsats växer stadigt. När alla människor är vegetarianer har vi löst ett par av våra allra största världsproblem.

2. Ett basiskt pH-värde

Nyckeln till bästa hälsa, intuition, immunförsvar och klart sinne är att ha ett basiskt pH- värde i kroppen istället för ett surt. Genom att lära dig äta mer basiskt kommer du, din kropp och ditt liv att transformeras. Den senaste flugan är bikarbonat. Förutom grönpulver som hampa, vete, korn, spirulina med mera till smoothies, så är bikarbonat det mest basiska vi kan äta. Bikarbonat är även kallat ”mirakelmedlet”. Fixar allt från sötsuget och baksmällan till cancer.

3. Vi är vad vi tänker

När vår inre gnista är tänd, kan vi åstadkomma vad som helst, till och med mirakel. Vi har bara precis börjat tappa ur vår inre reservoar av visdom och unika förmågor. Det vi vet är att allt sker först i tanken. Därefter manifesteras det i yttre verkligheten. Öva denna sommar på att tänka, se och känna att det bästa sker för dig. Lär dig meditera. Börja med att mini-meditera: Blunda en till tre minuter. Andas ett par fulla andetag, slappna av, ladda, jorda dig, centrera dig och kom tillbaka.

4. Praktisera yoga = union: Att sammansmälta och bli ”ett”

Det finns två inriktningar och mål med yogan: Den akrobatiska och den mystiska. Båda hjälper oss att sammansmälta och bli ett med kroppen, oss själva och livskraften. Passa på att nyttja sommarvärmen och praktisera din yoga med detta i åtanke. Lär dig utveckla din känsla och kroppskontroll i både den starka (Yang) och den lugna (Yin) formen. Praktisera som om ingen ser dig fast du befinner dig på badstranden eller i parken. Lek och ha kul. Genom att du bryter lite mot gamla förhållningssätt och jantelagen, så inspirerar du andra att följa.

5. Lev din dröm: Den högre meningen med ditt liv 

Vi har alla kommit till jorden för ett högre syfte, ett ”kall” som bara vi kan finna. Vi har alla ett inre, vist system som guidar oss och som vill vårt högsta bästa och vi har alla ett ego som kan leda oss på oändliga villovägar om vi inte är vakna och följer vår bättre väg. Om du inte redan lever din dröm, ditt högre syfte, din passion, det som får dig att djupt i ditt hjärta känna att du är på rätt plats och gör rätt sak: Livet är en utvecklingsresa. Låt denna sommar bli den sommar då du började tänka i dessa banor. Låt ditt visare själv guida dig. Du är unik. Det finns bara en som du. Vad vill du, vad tycker du om att göra för andra och för världen? Sök och du ska finna. Ge och du ska få. Var tacksam, ha gott om tålamod och njut av resan. Följer du detta så gör du denna sommar till din trevligaste och mest värdefulla hittills – garanterat.

Det här kommer att transformera dig, din kropp och ditt liv. Världen behöver din hjälp. Lycka till!

Med kärlek, sol & blå himmel

Björn Lundberg

Vill du veta mer om dessa djupare saker i livet är du varmt välkommen till mig på unika utbildningar, event, Kundaliniyoga med lek, personlig healing och guidning:

www.dennyamanniskan.se

www.bjornlundberg.com