Fem snabba tips på hur du bygger ditt varumärke på sociala medier
augusti 26, 2014
Fem snabba tips på hur en bok ska bli riktigt bra
augusti 28, 2014

Fem snabba tips på hur du uppnår din dröm

Jonas Ibrahim2

Mitt namn är Jonas Ibrahim, 20 år och har den 20:e augusti 2014 gett ut min första ungdomsbok, Drömmens verklighet, som har getts ut av Ariton förlag. Jag är född och uppväxt i Köpenhamn och flyttade sedan till Malmö. Min bok handlar om en ung pojke som växer upp under svåra förhållanden, men genom sina drömmar lyckas ta sig vidare. Nedanstående fem snabba tips handlar om hur man kan omvandla en dröm till verklighet.

1. Tro på dig själv
Innan du börjar jobba mot ditt mål måste du verkligen tro på att du kommer att lyckas. Det kan finnas en hel del människor som inte tror att du kommer att lyckas med det du vill. Låt inte dessa tankar påverka dig negativt – låt det istället vara din chans att bevisa motsatsen.

2. Led strömmen istället för att följa den
Det gäller att du separerar dig från mängden och hittar ditt unika jag istället för att försöka att vara som andra. Vad vill du göra?

3. Begränsad tid
Det är bra att ha i åtanke att du inte lever hur länge som helst. Sluta med att skjuta upp saker och börja redan nu, innan det är försent.

4. Ha visioner
Föreställ dig hur ditt liv kan bli innan det blir det. Det gäller att göra sig en tydlig bild av det man vill ska förverkligas.

5. Allt är möjligt!

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001667581209

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *