Att jag kallar dem träningstips är för att du måste öva, öva öva… på dessa moment! För när kärlek blir inblandat så är det så lätt att du faller in i gamla mönster på grund av bekvämlighet, rädslor och för att slippa ta ansvar. Här presenterar Bertrand Greitans fem snabba tips för att kärlek ska uppstå mellan dig och en potentiell kärlekspartner.

1. Träna dig att känna in vad som verkligen är genuint viktigt för dig i en kärleksrelation. Istället för att lyssna på vad ”omvärlden” tycker borde vara viktigt för dig!

2. Träna dig att hamna i nya okända ”miljöer”, där du träffar nya människor, känner nya känslor, tänker nya tankar, pratar om nya ämnen och gör nya saker! Istället för att hänga ännu mer i gamla invanda miljöer, pga. bekvämlighet och trygghet.

3. Träna dig att se nya personer med öppna ögon första gången du träffar dem och med nya öppna ögon när du träffar dem nästa gång igen! istället för att hamna i fällan och har sorterat in personen i ett fack för all framtid.

4. Träna dig att känna in, värdesätta och utveckla nya upplevda ”kärleks”-känslor utifrån vem du är nu, när du möter en potentiell kärlekspartner! Istället för att jaga tidigare upplevda ”kärleks”-känslor, som gällde vem du var !

5. Träna dig att ta ansvaret/kommandot över ditt eget känsloregister och låt det triggas igång av vad du genuint behöver och mår bra av! Istället för att överlåta det att triggas igång av den andres behov och du riskerar att bli besviken/lurad!

Vill du veta mer så kontakta mig på karskolan.se